Врањским напредњацима предстоји реализација још једног императивног посла – ферманом из централе наређено је да Српска Деснице мора да уђе у градску власт, свиђало се то некоме или не.

Порука је стигла непосредно након завршене седнице Скупштине Града у четвртак 15. априла, када је СНС морао да прогута велику жабу и смени свог директора „Паркинг сервиса“ а на његово место инсталира шефа ЈС Дејана Манића.

Напредњаци су сада на мукама јер Десница има 13 одборника у парламенту, највише после СНС-а, и приликом гласања за Манићево постављење показала је да може бити респектабилан фактор, будући да за свог некадашњег најбољег друга нису гласали ни социјалисти.

И сад, свакако је боље, због грађана, да се увек гласа 65:0 и покаже јединство него, рецимо, 45:18:0 уз седам одсутних, и покаже „да се ту нешто врти“.

Свеси тога напредњаци су ипак одбијали да признају снагу Деснице у Врању све док им централа није отворила очи, и сада им само још остаје да наредбу спроведу у дело.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Занимљиво је и понашање саме Деснице, која ево већ годину дана стрпљиво чека свој ред да уђе у власт и ништа не тражи.

Али, како сада ствари стоје, једно велико јавно предузеће им „не гине“, па испада да ће напредњаци да држе само 50 одсто јавних предузећа, а да ће остало, и то за сада, препустити својим локалним партнерима и „партнерима“.

Оно, испуњава се стари комунистички сан, систем који је овде дуго мењао демократију а зове се једнопартијски плурализам.

Дакле, сви су у једној партији, ту се лепо договоре и јединствени излазе пед јавност.

Овде је, додуше, више партија, али сви једнако мисле, па само остаје да се договоре.

Kо неће да се договори, позове га Београд па он пристане.

Е, сад је таква ситуација.

Остаје само да се види ко ће остати без фотеље, а које ће ново лице да донесе, бар за почетак, какву такву наду.

Оставите Коментар