Удружење породица „КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ – ИСТИНА – СЛОБОДА – ПРАВДА“ је принуђено да се обрати овим отвореним писмом у име српских жртава Бљеска и Олује, јер други ћуте.

Организатори протеста испред хрватске Владе због доласка председника Р. Србије су изашли под мотом „Истином у будућност“ и захтевају да се предсдник Србије јавно извини за геноцид и агресију над Хрватском.

То што на такав начин дочекују председника Србије и што траже извињење за некакав геноцид и некакву агресију то је њихово право, али једина истина је да је НДХ примљена у ЕУ без икаквих условљавања и зато треба да се захвали удовицама крајишких Срба и ветеранима Книнџе, удружењу „Суза“ у Београду као и Српском националном вијећу (СНВ) у Загребу, Недељка Пуповца. Они нису протествовали против уласка Хрватске у ЕУ под паролом истине: „Геноцидом и злочином 1941 – 1945 – 1991 – 1995, Јасеновцем – Јадовном – Бљеском – Олујом до НДХ, па у ЕУ“.

Једино су хрватске, муслиманске и албанске породице жртава знале на који начин могу доћи до правде у Хашком трибуналу, а на жалост за разлику од њих српске породице жртава, државници Србије, медији у Србији нису знали, нису хтели или нису смели да траже правду за српске жртве.

НАЦИОНАЛИСТ