Верујем да сви желимо да знамо право порекло свог народа. Уколико нам је то циљ, морамо занемарити фалсификате који се промовишу.

У тексту испод делим са Вама праву истину о пореклу Срба, која је истражена од истинских српских ауторитета.

Ноје је имао три сина – Сима, Хама и Јафета. Од Сима су настали Срби (Сарби). Сим је био Патријарх, и наследник свог оца у духовном смислу. Суочио се са једним од највећих зликоваца, у питању је Нимрод, који је правио Вавилонску кулу. И због тог дела, Сим је један у највећих јунака у историји. Нимрод је са многобројном војском кренуо на Сима, са намером да га ликвидира, међутим, овај окршај се завршио у Симову корист, који га је исекао на седам делова, и по део је послао на седам различитих крајева света. На тај начин је послао поруку свима, рекавши: ‘Овако ће да прође свако ко се Божијој речи противи’.

Дакле, од Сима су настали такозвани ‘Семити’ као и изабрани Божји народ (Израел), а Симов потомак је и Исус Христ.

По његовој линији, након више генерација се родио Аврам, отац нације. Аврамов син се звао Исак, а Исаков син се звао Јаков, чије је име промењено у Израил. Најпознатији назив за Србе је ‘Илири’. У Аустроугарској су наш народ звали ‘Илиро-Срби’, а на западу су Душаново царство звали ‘Магнум Илирикум’ или ‘Велика Илирија’.

На основу пописа становништва (Фебруар 1845) из Босне и Херцеговине за време Аустроугарске, живели су ‘Индо-Европљани’. Под ‘Индо-Европљане’ спадају: Илиро Срби (4.604.600), а Илиро Срби су: Срби: 2.624.000, Хрвати: 313.300, Словени: 1.167.300. Срби су добили назив по Илирију, који је био син ‘славног грчког јунака Кадма’, и мајке Хармоније, јер су у стара времена, народи добијали име по свом знаменитом претку. На основу категорија гласова који могу да се замењују унутар исте групе, последњи у категорији је грлени глас, који обухвата слова Г и К. На основу тога, име Кадмо се лако може претворити у Гадмо.

Анализа измећу Кадма и Гада (На Хебрејском срећа). Име Кадмо је семитског порекла, исто као и име Гад. Кадмо је избеглица из Египта, као и Гад који је побегао из египатског ропства, заједно са осталих дванаест синова Израиљевих. Кадмо је побегао са Данајом, а Гад је побегао са Даном. Кадмов брат је Египтус, а гадов брат је Јосиф „Египћанин“. Кадмо је пореклом из Фекиније (Израела), Гад је такође пореклом из Израела. Кадмов најмлађи син се зове Илирије, а име Гадовог најмлађег сина је Арилије. На основу ових историјских чињеница, подударност је више него очигледна. То значи да је Илирије син једног од дванаест племена синова Израиљевих. Када су после потопа Сим, Хам и Јафет напустили Нојеву барку, населили су се по целом свету.

Један део Симовог племена је отишао у Индију. У Индији су Ноја звали Ману, а његове синове су звали Сарм, Карм и Јапати. Од Сарма су настали Сармати-Сарби-Срби. Дакле, име Срби је настало по највећем патријарху после Ноја.

Очигледно, српски народ је напустио Индију због великог безакоња. Тим је редом ишла Симова лоза. Јаков (Израел) је имао 12 синова, од којих је настало 12 племена, један од њих се звао Гад, који је једном од својих синова дао име Илирије. Име Илирије (или по Библији Арели) значи Божји лав. Долазимо до закључка да су Срби по Библији Божији лавови. Творац нам је задао задатак да будемо видело целом свету. 12 синова Израиљевих, синови Аврама су били највише бијени у историји, зато што су имали највећу Божју светлост, и од њих се највише тражило.

Из тог разлога су Срби највише бијени од Бога после Јевреја, јер су имали највећу светлост. Од нас Срба се највише тражи, из тог разлога не треба да се поредимо са неким Паганским народима, него са Исусом Христом.

Андрија Поповић

Оставите Коментар