Антисрпски и антицрквени видео-рад Михаила Радојичића Шока, овог пута изашао је из оквира пристојног и људима својственог, пише In4s.net, а текст преносимо у целости:

„Михаило Радојичић Шок аутор је видео-рада опскурне садржине, зачињен кочијашким речником, а за који налазимо да га вреди поделити и упознати ширу јавност са његовом србомрзачком садржином.

Рачунамо да би било неправедно да овај „перформанс“ не представимо широј гледалачкој публици којој и остављамо да суди о томе колико су изречене претње и поруке запаљиве и опасне и, у крајњем, изводљиве.

„Било би добро, да ви посрбице покажете добре воље, иако је никад нијесте имали, па да се вратите у подгорички храм, и наш црногорски срам који смо такође подигли својим издајницима, срам вас било погани изроди, куда ћете са клетвом прађедовском, што ће издајничка вјера међу нама“, казао је Радојичић у фашиситичком, али и фалсификаторском пиру.

Покушао је Радојичић да „искриви“ и Његоша, који је искривљен у умовима овим и сличним, па је Његошеве речи „прилагодио“, свом науму.

Да научимо Шока, а и сличне њему, како заиста звуче стихови највећег нашег Песника и владике Његоша.

Бог вас клео, погани изроди,
Што ће турска вјера међу нама?
Куда ћете с клетвом прађедовском?
Су чим ћете изаћ пред Милоша
И пред друге српске витезове…

Чини се да је србомрзац Радојичић који је својевремено пунио сале на стереотипном представљању и вређању неких других народа, овога пута отишао за корак даље…”

Оставите Коментар