Како ексклузивно сазнајемо, Дака Давидовић, самозвани Митрополит, након данашње изјаве Милорада Додика, пао је у потпуни очај и цео дан не напушта просторије Народног покрета, у оквиру којег све време неповезано изговара неразумљиве реченице и испушта неартикулисане крике. Осим тога, Давидовић у просторијама свог покрета урла на помен имена Милорада Додика, износећи најпогрдније квалификације на његов рачун.

Наведена застрашујућа атмосфера унела је потпуни хаос, а у изборном штабу Народног покрета додатно уље на ватру допринела је чињеница да је у току данашњег дана, Дакина сенка, Здравко Косановић украо и сакрио печат Народног покрета, што је изазвало такав степен усијања да су чланови штаба једва спречили физички контакт између Давидовића и Косановића. Наиме, Косановић је предметни печат вратио тек након што му је Давидовићев шеф обезбеђења Слађан Чабрило запретио, те се Косановић из страха невешто правдао да није имао злу намеру. Према извору који се налази у изборном штабу Народног покрета, Косановић је крађу печата урадио у координацији са браћом Дрешај, јер су планирали да преузму какву такву, додуше јадну и бедну, али без обзира, инфраструктуру Народног покрета, с обзиром да су видели да су Давидовићу сви окренули леђа, а последњи у низу који су то учинили су владика Јоаникије и Милорад Додик. Подсећамо да се Давидовићу на терет ставља и кривични поступак који је покренут, поред Северне Македоније, од данас и у Р Србији, због лажног исказа и болесног оптуживања председника Републике Србије, а који је демантовао и сам владика Јоаникије. Због наведених околности, Давидовић је планирао да вечерас оствари састанак са Сашом Дамјановићем, бившим народним послаником и да му понуди челну позицију у Народном покрету, имајући у виду да он не може више психички да издржи.

Имајући у виду све изнето, евидентно је да ће се изборни штаб Народног покрета разбити и пре дана одржавања локалних избора, а тзв. Народни покрет отићи на сметлиште политичке историје, као антисрпски, антицрногорски и антицрквени покрет.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар