Разматрајући акције које би могли да предузму на годишњицу руске специјалне операције у Украјини, Никитин и „Чеда подморница“ тренутно наговарају свог младог љубавника, иначе патолошког мазохисту Иљу Зернова, да се, тачно у 5 минута до 12 часова тога дана, полије бензином и спали на платоу испред Народне скупштине Републике Србије или испред Амбасаде Руске Федерације.
Ова два монструма играју на то што лабилни Зернов, који проверено пати од комплекса да по нечему остане упамћен у историји, стално истиче да је његов највећи узор чешки студент Јан Палах, који се такође самоспалио 1969. године у Прагу.


Колико су далеко спремни да иду у својим бестијалним амбицијама, Никитин и „подморница“ су већ израдили велики транспарент на коме је, уз алудирање на презиме њихове жртве, исписан текст из Библије: „Ако Зрно пшенично паднувши на земљу не умре, оно једно остане; ако ли умре много рода роди“.
Порука је више него јасна: чин Иље Зернова треба да омасови јад и беду од досадашњих скупова у организацији Никитина и „подморнице“. И за мање би жртвовали не један, него ко зна колико младих заблуделих живота, не треба сумњати.

Оставите Коментар