На Јутјубу се појавио нови аудио снимак на којем се чује глас бившег премијера Зорана Заева како уговара у рекетарску шему.

У клипу се може чути како уместо адвоката Васка Димишкова новац од рекета завршава код њега, известио је Инфомак.

  • У једном периоду се појавио овај Васко, Димишков брат. Дао ми је савет, шта да радим, тражи новац, значи каже 6 милиона евра, 6 милиона евра, тачно је да улазим у овај посао – каже Заев.

У расправи са лидером ВМРО-ДПМНЕ Христијаном Мицкоским, Зоран Заев је изјавио да не познаје адвоката Васила Димишкова, а у бомбастичној изјави која је објављена се чује како се познају

  • Не знам га, сигуран сам – одговорио је Заев.

На једној од претходних бомби у којој пише да се чује глас адвоката Васила Димишкова, брата судије Весне Димишкове, кога Зоран Заев сматра веома блиским, тражи да 6 милиона евра пусти бизнисмена.

  • Дајте 6 милиона евра и ми ћемо завршити посао – каже Васил Димишков, који у разговору са непознатом особом каже да ће покушати да смањи износ иако је велики.
  • Рекли су ми (Вице Заев директно и Зоран Заев), али морам поново да разговарам, нешто ћу им смањити, много су побегли, нисам очекивао да ћу толико тражити.

Оставите Коментар