Док европску политику потресају случајеви лажних диплома и плагијата, на северу Србије пажњу је изазвало истинито сведочанство о раду једног политичког лидера које је „испливало“. Наиме, као лидер новосадске опозиције покушава да се наметне некадашњи председник скупштине града Борислав Новаковић, који је жесток, а неретко и неумерен, па и неутемељен у критикама на рачун актуелних власти.

Међутим, да Новосађани нису заборавили на „резултате“ и „успехе“ из времена власти Боре Новаковића, када је град у потпуности девастиран, комунални сектор уништен, а инвестиције биле мисаона именица, показује „сведочанство“ које је испливало са потписом УГ „Наш крај“.

Фото: Покрет „Наш крај“
Фото: Покрет „Наш крај“

Подсећамо, исто удружење је у недавном саопштењу истакло како је сасвим нормално да Новаковић тражи комуникацију са Милошем Вучевићем, јер сваки криминалац жели да буде на вези са адвокатом, што је Вучевић по струци, алудирајући на чињеницу да је представник Јеремићеве Народне странке неко време провео иза решетака због бројних корупционашких афера и злоупотреба положаја.

Оставите Коментар