Српска Десница позива све заинтересоване на отварање Саветовалишта за здраву и срећну српску породицу.

Предавања и радионице биће организоване у оквиру активности Савета за здравље, породицу и борбу против беле куге које подразумевају стварање здравог српског друштва.

Породица је основна ћелија сваког друштва, а борба за наталитет и здраву породицу су приоритет сваке озбиљне државе. Све то треба да прати и одговарајућа социјална политика за подршку рађању. Осим материјалних предуслова, најважније је успоставити хармонију у браку, где ће се деца рађати из љубави, јер само у таквом окружењу дете добија квалитетну духовну и психолошку подршку важну за нормалан психофизички развој. Сведоци смо многих предрасуда о браку и породичним вредностима где се подстиче неморалност и погрешан систем вредности. Томе доприносе доста и медији, али и стереотипи које нуди „слободно друштво“ и савремени токови у свету. То није наша традиција, наша духовност, а последице таквих образаца су катастрофални по здравље сваког појединца. У прилог томе говори статистика.

Саветовалиште ће упознавати и информисати становништво о здравим начинима живота и брачним односима постављеним на здравим темељима. Такође, биће едукације из области стреса и постстресних стања које доводе до психосоматских болести у које спада 80% интерних болести, као и начинима превенције истих.

Теме о исхрани, савременим начинима лечења болести, васпитању деце и још много тога биће укључено у рад Саветовалишта.

Право разумевање узрока и последица најважније су информације за сваког човека. На основу тога свако ће обликовати свој животни стил да би квалитет живота био што бољи. Сваки човек је савршена Божија креација, али у мору лажних информација и животних недаћа поједини механизми попусте. Саветовалиште ће показати бригу за свакога и помоћи да заједно изградимо срећније друштво за нас и наше потомке.

Дођите да се дружимо сваког уторка од 18ч у нашим просторијама на адреси Теразије бр. 27/II, Београд. Овим путем Вас обавештавамо да ће први састанак Саветовалишта бити одржан у уторак, 29.10.2019. године са почетком у 18ч.

Срдачно Вас поздрављамо и очекујемо!

Оставите Коментар