Након гостовања на Н1 где је без задршке вређао Србе.

Емир Хаџихафизбеговић често има изливе мржње према Србима и то обично баш у главном граду Београду.

У српској јавности је познат и по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао „србијанским дрољама“, говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Кустурице, а Нелета Карајлића називао „смрадом“.

Сада, на Твитер профилу испливала је и његова фотографија са Насером Орићем, ратним командантом тзв. Армије БиХ у Сребреници на којој се види како заједно једу и пију.

Подсећања ради, Емир Хаџихафизбеговић је пре две године у Сава центру одржао увредљив говор из Сребренице на популарној представи „Аудиција“:

  • Он је том приликом рекао да је овај босански манифест, који је извео и на сцени Сава центра, написао ратне 1993. године као припадник другог корпуса БиХ.

  • Моја једина домовина зове се Босна и Херцеговина и другачије не може бит. Кроз мене тече босанско сребро и злато, њене соли и њен угаљ, њено жељезо и небројане друге руде у моме су бићу основа и другачије не море бит. Моја једина домовина је Босна и Херцеговина, она је украшена плетеницама девојака, и шамијама на драгим и мудрим главама нена, које у кући својој и ван ње, носе префињену мудрост живота – само је део манифеста који је Емир рецитовао у свом говору у Сребреници.

Оставите Коментар