Председник покрета Двери, Бошко Обрадовић говорио је на трибини „Савеза за Србију“ који предводи Драган Ђилас. Он је у обраћању окупљенима поручио да је опозиција, иако програмски различита, заједно јача, јер представља, како је навео, фронт против Александра Вучића.

„Питају ме како можете ви из Двери са овима из Демократске странке?! Господина Лутовца, председника Демократске странке питају, како можете ви са овима из Двери. Ево, како можемо, вечерас смо заједнички организовали ову трибину.“, рекао је Обрадовић.

„Кажу да нам да имамо различите вредности, али то није тачно. Ја још из тинејџерских дана слушам Партибрејкерсе, то ми је омиљени бенд, а Зоран Лутовац је несуђени басиста Партибрејкерса. Па јел’ видите да имамо исте вредности?!“, поручио је председник Двери.

Обрадовић је на крају излагања скинуо кравату и поручио присутнима да, ако их стеже овај режим и гуши овај систем, треба да га „скину“.

У уводном делу излагања Бошко Обрадовић је говорио о тачкама које спајају странке у „Савезу за Србију“, али је изоставио да помене питање Косова и Метохије. Да ли то значи да у овој коалицији не постоји сагласност око политике према нашој јужној покрајини и да Косово и Метохија више нису приоритет деловања покрета Двери?!