Предизборна кампања у Босни и Херцеговини није могла да прође без сулудих потеза и бизарности, а засад је један од најбизарнијих рекламирање супруге председника СДА Бакира Изетбеговића, Себије Изетбеговић, на флашама воде.

Госпођа Изетбеговић се на листи СДА кандидовала за посланика у Парламенту БиХ, а недавно се раји представила на страначкој трибини у Сарајеву. Себија Изетбеговић је иначе током мандата свог супруга у Председништву БиХ постала директорка Клиничког центра у Сарајеву (КЦУС), а њено управљање овом институцијом обележено је низом скандала.

Фото: kurir.rs/PRINTSCREEN FACEBOOK
Фото: kurir.rs/PRINTSCREEN FACEBOOK

Најновији скандал догодио се међутим на трибини у Сарајеву где су се представљали кандидати СДА, а на којој је присутнима дељена вода са сликом Себије Изетбеговић.

Јавност је бурно реаговала, а грађани су је исмејали на Фејсбуку. Свој коментар је на профилу објавила и аналитичарка Ивана Марић, а њен статус преносимо у целости:

„Бистра или провидна као вода? Па стварно, људи. Дајте мало контролишите свој его и идолопоклонство, да вам нешто остане и за наредне моћнике. Своју слику на флашу воде није ставио чак ни Ким Џонг-ун. Чега се паметан стиди… – написала је Марић на овој друштвеној мрежи.

На њеном службеном Фејсбук профилу објављен је и одговор на нападе:

“Осврћући се на нападе и покушаје медијског линча, које је преживела од стране појединих медија, проф.др.Изетбеговић казала је синоћ на предизборном скупу СДА да за моралног, вредног и честитог човека постоји само једна сила пред којом се клања“.

loading...