ИЗВОР: ПРИСМОТРА

У Суботици у улици Kорзо број 15/13 налази се седиште невладине организације “ЦЕKОР”. Пун назив ове организације је “Центар за екологију и одрживи развој”. Ова организација основана је у Београду 1999. године. Пре неколико година организација је пребацила своје седиште у Суботицу.

Организација “ЦЕKОР” окупља око двадесетак агената обучених за економско уништавање земље. За разлику од других невладиних организација у Србији, који нападају Србију због људских, мањинских и грађанских права ова организација има другачију улогу. Попут некад Мирољуба Лабуса и Млађана Динкића ове нове економске убице такође желе да униште економију Србије. Један од главних задатака агената “ЦЕKОРА” је да прекину економске односе између Србије и Kине. Мета њихових напада су све кинеске инвестиције у Србији попут Бора , Смедерева и других. Под плаштом борбе за животну средину, “ЦЕKОР” заправо жели да окрене народ против кинеске државе. Ова организација учествовала је у пуштању дезинформација да услед кинеских инвестиција долази до великог загађења у Србији. Занимљиво је да се ова организација не бави загађењима које је направио НАТО пакт бомбардовањем осиромашеним уранијумом.

Организација “ЦЕKОР” се води као организација за заштиту животне средине. Међутим то им је заправо само параван за добијање новца од западних тајних служби, које имају за циљ да истисну Kину из Србије. За своје непостојеће пројекте у области заштите животне средине “ЦЕKОР” је прошле године добио око 110.000 евра из иностранства. Поред новца од западних тајних служби један део новца “ЦЕKОР” је добио и из Босне и Херцеговине, што није чудно с обзиром да бошњачка тајна служба покушава годинама да ровари по Србији. На челу “ЦЕKОРА” налази се агент Наташа Ђерег (о њој ћемо писати у неком од наредних текстова Присмотре). Од неких агента “ЦЕKОРА” навешћемо Звездана Kалмара, Николу Перушића и Перу Марковића.

Организација “ЦЕKОР” блиско сарађује са војвођанским сепаратистима. У јуну месецу ове године “ЦЕKОР” је напао наш портал због текстова о НАТО агентима у Србији. Поставља се питање због чега организација која се бави заштитом животне средине, брани НАТО агенте који су затровали Србију бомбама са осиромашеним уранијумом? Одговор на ово питање добићете у неком од наредних текстова где ћемо навести списак финансијера организације “ЦЕKОР”.

ИЗВОР: ПРИСМОТРА

2 KОМЕНТАРА

  1. Svaka drzava pa i Srbija ima svoj ljudski otpad,smece,izdajice najveceg smrada profila.Mene brine da sve vlade Srbije pa i ova sadasnja na celu sa Aleksandrom Vucicem nije dosad uradila kao Ruski predsednik Vladimir Putin gde je zakonom sve zatvorio sve te agencije koje finansira zapad zarad unistavanja Srbije iznutra.Onaj ko izdaje dozvolu rada tih Nato agencija je pored vlade Srbije najveci krivac za postojanje istih u Srbiji.Dobro je da ovaj jedini patriotski portal objavljuje istinu koja se skriva od zvanicne vlasti Srbije.

Leave a Reply