Повод за саслушање у полицији били су медијски написи да се на Мирковог брата, који је и народни посланик и жестоки критичар режима у Црној Гори, спрема атентат

НЕ желим да дајем било каква обавештења на околности евентуалне угрожености безбедности мог брата, с обзиром на то да немам поверења у рад институција система.
То је вечерас на саслушању у Центру безбедности Подгорица поручио Мирко Кнежевић, брат лидера опозиционог Демократског фронта Милана Кнежевића.

Повод за саслушање у полицији били су медијски написи да се на Мирковог брата, који је и народни посланик и жестоки критичар режима у Црној Гори, спрема атентат и да би егзекутор требало да буде злогласни терориста Фљорим Ејупи.

Подсетимо, „Новости“ су раније данас објавиле званичну депешу Генералног конзулата Србије у Цириху прослеђену служби безбедности Министарства спољних послова, у којој се наводи да је нашем вицеконзулу детаље наводног плана за убиство Кнежевића открио црногорски држављанин, а на основу информација које је добио од оперативца службе безбедности тзв. Косова.

--

Leave a Reply