Ових дана на друштвеним мрежама појавила се информација како је рођени брат мале Милице Ракић, девојчица из Батајнице која је 17. априла 1999. године трагично изгубила свој мали живот током НАТО бомбардовања Србије, Дејан Ракић пере надгробне споменике како би обезбедио средства за живот. Најчешће га, кажу, виђају на Батајничком гробљу.

Ова информација је погодила многе који су је прочитали и искрено се сажалили над Дејановом судбином.

Међутим, истражили смо причи и дошли до сазнања да није реч о рођеном Миличином брату, већ брату од тетке, а пронашли смо и снимак на који открива праву причу.

Наиме, свештеник Угрин Поповић сведочи да је упознао Дејана Ракића и желео је да, чувши његову тужну причу, нађе начин да му помогне, па је о томе снимио и клип.

– Људи су њега назвали лажовом, а мене болесником и преварантом кад сам објавио да сам упознао брата свете Милице Ракић. Драги моји, ако сам погрешио, нисам суштински погрешио. Јер ако је брат од тетке ипак јој је брат. Ја имам брата од тетке и не зовем га ‘де си брате од тетке него ‘де си брате. Барем код нас Срба је тако. А Дејанова прича је јако потресна и не треба да буде у сенци.

Прича о Дејану Ракићу је доста чудна. Док једни тврде да он чисти гробове и тако зарађује за живот, други кажу да, из непознатих разлога, обилази гробове познатих личности и оставља на њима цвеће.

Дејан Ракић је тако виђен и пре пар година на постављању споменика Јелени Марјановић. Донео јој је два црвена гербера и казао да је Јелену упознао на БСK-овом стадиону где су редовно заједно трчали.

Оставите Коментар