Члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Југовић подржао је Резолуцију о придруживању БРИКС-у коју су председнику Скупштине Владимиру Орлићу поднели посланици Покрета социјалиста.

„Резолуцију о придруживању Србије БРИКС-у која ће се наћи на дневном реду у некој од наредних седница Скупштине Републике Србије на предлог посланика Ђорђа Комленског и посланика Бојана Торбице би на референдуму са задовољством гласали највернији бирачи СНС-а. Многи би скратили свој годишњи одмор само да учествују у одлуци којом се Србија приближава БРИКС-у. Верујем у непоколебљивост ова два посланика, наручито верујем у снагу Ђорђа Комленског“, наводе.

Поручује да ће ово бити „тешка борба добра против зла“.

„На велики хришћански празник су покренули иницијативу. Неспорно је да верујући народ хоће Србију у БРИКСУ-у, зато што је то и вредносно питање“, наводи Југовић.

Покрет социјалиста данас је председнику Скупштине Владимиру Орлићу поднео предлог Резолуције о придруживању Србије БРИКС-у, сазнаје Данас. Одлука би требало да буде донета након широке јавне расправе и спроведеног референдума, поручују у Резолуцији.

Оставите Коментар