И пре него што је Небојша Стефановић поднео оставку на место председника Градског одбора СНС, Београдом су почеле да круже разно-разне приче “ упуценијих” о томе, ко ће заузети челно место најбројнијег одбора у Србији?!

Први су одмах полетели тврдећи да је улазак Шапића у СНС – заправо његово промовисање у београдског партијског челника као успутна станица ка фотељи градонацелника…. Упориште за овакву тезу су налазили и у жељи Шапића да једног дана води Београд?! Такође, фотографије пословно-приватних сусрета са Вучићем био је добар ветар у леђа заступницима ове тезе и свим другим “ добро обавештеним изворима” из СНС!
Али…
Шапић је одмах пао на првој новинарској препреци, трик питању – да ли би као нови градоначелник Београда сарађивао са Гораном Весићем? Питање је итекако имало смисла, ако се зна да је за претходне београдске изборе, исти овај Шапић јавно говорио како против њега Весић води “приватни рат”, који скоро да и нема никакве везе са СНС?!

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter


Kакав страшан аутогол прослављеног ватерполо стрелца? Kао неко ко жели да буде добар политичар морао је да зна – да своје лицне симпатије или антипатије, чином уласка у СНС – морао је оставити на Новом Београду, у својој малој странци…
Морао је знати, да је чак и Весић гласао “ за” за Вучићев предлог за улазак СПАС-а у СНС?! Kао и превише искусан политичар, Горан Весић је задржао за себе све што лично мисли о лику и делу Шапића, па је подржао одлуку странке којој припада.. Весић овај зицер није пропустио, па га је врло брзо ефектно медијски матирао бесплатно учећи новог колегу да је партија изнад сваког њеног појединца?!
Идемо даље:
Kад је Шапић увидео грешку “ покушао је да се вади”, наговештавајући да можда њему Београд и није баш толики приоритет?!
На крају, на Главном одбору СНС Шапић је постао члан Председништва странке са и даље отвореном опцијом “ За Београд”…
Али…
Сва медијска дешавања, као и увек, помно прати и Александар Вучић! Посебно понашање сваког појединца, посебно претендента на високу функцију…
Утисак је да ће Београд водити неко ко је то заслужио радом, а не позирањем и саморекламерством?!
Неко ко се није само доказивао у Београду и неко ко ће бити врхунски оперативац на услузи Београђанима 24 сата!
Такав има шансу и добиће шансу да испред СНС води београдски одбор… То што јавност можда и не познаје такве из СНС је доказ више да су квалитетно радили – а нису само позирали…
П.Ј.

Оставите Коментар