Оџаци су јачи за одбор Српске деснице. Пред више од стотину окупљених Оџачана одржана је Изборна скупштина Српске деснице на којој је представљен програм, али је и изгласан и нови председник одбора у Оџацима Миљан Станишић.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Скупштини су присуствовали и представници градске власти Кондић Мирослав (Заменик председника општине), Хајду Андрија (Помоћник председника за привреду и пољопривреду), Станишић Милорад (Помоћник за здравство и комуналну делатност) и Арсић Никола (Директор јавног и комуналног предузећа).

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Председник Српске деснице Миша Вацић је истакао значај формирања одбора, напомињући да су Српској десници потребни вредни и честити људи којих је упознао много у Оџацима. „Наша северна српска покрајина, наша Војводина је житница Србије, и ми у свом програму истичемо да посебна пажња треба да се усмери на пољопривреду као један од најважнијих стубова привреде и привредног развоја. Такође нам је приоритет улагање у развој малих и средњих предузећа као подлоге за повећање ефикасне запослености.“, рекао је Вацић напомињући да су људи у Српској десници спремни да преузму одговорност и да активно учествују и делују кроз рад у институцијама.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Покажите иницијативу да радите, ангажујте се на терену, будите транспарентни у активностима, и сарађујте са нашим пријатељима из општине Оџаци.“

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Присутнима се обратио и Александар Здравковић, генерални секретар Српске деснице истичући да се очекује рад, залагање, пожртвовање јер само на тај начин могу да се остваре циљеви и програм.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Скупштини је присуствовао и Бранислав Пухало, председник савета за безбедност СД посебно напомињући да је Миша Вацић млад човек, јединствен на актуелној политичкој сцени, који га у многим ситуацијама подсећа на генерала Младића, пре свега у свом пожртвовању и раду са људима, јер никада не издаје задатак, а да сам први не крене да га изврши. Скупштина је завршена уз тачку фолклорног друштва Оџаци.

Оставите Коментар