Гинтер Фелингер, познатији као луди Аустријанац и кандидат за психијатријску клинику „Лаза Лазаревић“, полако постаје херој опозиционе Србије. Или бар оног дела који је пођеднако луд као он. А кад се споје лудило и мржња, добија се ово…

  • Аустрија, Србија и Kосово заједно у ЕУ и НАТО – стоји у опису слике на којој са Фелингером поносно позира Никола Сандуловић, лидер опскурне Репуубликанске странке, која је на изборима у Србији добила подршку која се мери промилима, а иза су заставе Србије, Аустрије и лажне државе, плус.
    Фелингера и Сандуловића везује и то што су обојица, сваки за себе, недавно били у Приштини, где су се срели и сликали са Аљбином Kуртијем, тек да не буде сумње ко им је главни пајтос (и највероватније финансијер).

Подсетимо, Аустријанац је, пред годишњицу НАТО бомбардовања, тражио да се хитно склони споменик српској деци убијеној у НАТО бомбардовању, на ком је лик мале Милице Ракић (3), убијене у Батајници. Потом је ширио НАТО заставу усред Београда на води. Све то подржао је Бобан Богдановић, такође Kуртијев интимус и човек повезан са криминогеним структурама, који се углавном одазива на надимак Бобан Пацов. Након што је Фелингер (као се извињавајући) написао да му је жао због побијене српске деце, али да за то није крив НАТО, већ наш непрецизан ПВО, огласио се Пацов:

  • Ваше извињење је веома леп гест и надам се да ће га сви прихватити, а нарочито породица Милице Ракић – написао је без трунке срама, кандидујући се и он за кревет у „Лази“.

Оставите Коментар