Да је Србија тј. српски политичари и власти које су владале урадиле било шта да приближе грађане али првенствено и саму државу Европским, западним вредностима то би било разумљиво иако већи део становништва то не жели али ко смо ми да бирамо зар не.

Уместо економског побољшања или слободе кретања грађани су добили масовну пропаганду западних медија те тако кроз две деценије утицали на грађанство тако да без обзира на немаштину већи део њих сматра да живи свој “Амерички сан”.

Невладине организације свакако су још од почетка 21. века почеле да врше утицај на друштво те да како већини НВО-а у Србији у статутима стоји “интегришу наше друштво” у нормалан свет али да ли је тај свет уопште нормалан?

У Србији постоји безброј невладиних организација али само поједине се издвајају по ничем другом него по количини средстава које инкасирају сваког тромесечја, што од државе, покрајине или града што и још више од разних амбасада, фондова као што је фонд Џорџа Сороша, породице Рокфелер или Ротшилд.

Па и то можемо да покушамо макар да разумемо, тешко је али можемо јер свака од тих организација има своје циљеве, своје пројекте и своје агенде а сад да ли се оне нама или вама допадале ту, макар за сада не можемо да променимо ништа.

Оно што можемо да променимо и што свакако мењамо јесте приступ и доступност информацијама о овим НВО и то само на нашем порталу који ће временом ући у НВО материју и преставити грађанима прави циљ њиховог формирања али пре тога, баш јуче, једна од слободно можемо да кажемо најбогатијих НВО, у склопу са својим партнерима организовала је панел дискусију у Београду.

И то се дешава, и сасвим је прихватљиво да та организација грађанима није упала у очи само из једне ствари а то је ЛОГО ове организације.

Наиме, како су се јуче појавиле фотографије са једне од дискусија на тој “Осмој Београдској НАТО недељи” коју је са својим партнерима организовала невладина организација “ЦЕНТАР ЗА ЕВРОАТЛАНТСKЕ СТУДИЈЕ” на чијем је челу Јелена Милић, нико није могао да не примети чудан лого ове организације.

Kако се да видети на фотографијама али и на самом презентационом сајту ове НВО али најпре како наводе грађани који су ово и приметили те започели дискусију на друштвеним мрежама, чини се да овај лого припада групи ЛОГО-а које користе ПЕДОФИЛИ.

Parents warned over innocent-looking symbols used by paedophiles ...

Да ли са циљем или поруком или пак мањком креативност ова организације је одабрала овај лого, то нико не зна сем Јелене Милић али да свака сличност ових знакова са логом ЦЕНТРА ЗА ЕВРОАТЛАНТСKЕ СТУДИЈЕ јесте чудна и застрашујућа то у овом случају нико не може да оспори.

Да ли је председник СПС-а, Ивица Дачић уопште знао испод каквог лога седи? Чисто сумњамо као што то није знао ни амерички амбасадор Ентони Годфри али оставићемо могућност да је американац можда и знао и зна о чему се ради пошто случај Пицагејта долази из његове родне земље а баш ови знакови или симболи педофила откривени су пре ПЕТ година.

Оставите Коментар