Веља Невоља је послао човека да убије вођу навијачке фракције којој сам припадала и који је мени био близак, због чега сам много пропатила.

Слободану Миленковићу Сенти су платили да лаже да је породица Вучић умешана у аферу „Јовањица“. Мени је лично рекао да то није истина. Ево, пријављујем се за сведока, да се суочимо на суду. Сви ће видети да не може да одбрани ове лажи, поручује Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка у МУП у другом делу ексклузивне исповести за Српски телеграф.

Против ње се, иначе, води судски процес због злоупотребе службеног положаја, који је у току. Оптужена је за трговину утицајем у случају за убиство каратисте Властимира Милошевића, као и за незаконито прислушкивање Дарка Елеза, а тужилаштво је тражило да буде осуђена на пет година затвора.

ЛАЖИ О ВУЧИЋУ

 • Три године су лагали да је брат председника Вучића умешан у то и кад им је пропала та лаж, уместо да се извине, прешли су на нову лаж, да је министар Гашић умешан. Председник Вучић, за ког сви знају да му се нескривено дивим зато што човек суперћелијски постиже и решава немогуће ствари за нашу земљу, замислите с каквим он видом притиска мора да се носи док му нападају породицу – каже Хркаловићева.
 • Тврдите да је афера „Јовањица“ пуна подметачина и лажи.
 • Мени лично је Сента Миленковић рекао да породица Вучић нема никакве везе с овим случајем, Гашића ми поменуо није и сад ће мени неки тамо неписмени понављач Мирослав Алексић да објашњава ко с чим има везе. Глупости. Него, платили су га у међувремену и сад се удружио с њима, па иде та бајка.
 • Ви сте Миленковића познавали и током службовања у МУП. Зашто ништа нисте предузели да буде склоњен с важних послова који су му били поверени?
 • Он је постављен у време док је Небојша Стефановић био министар, с тим постављењем немам никакве везе. Били смо у релативно добрим односима лично и професионално, видели сте по плакети да ме је обожавао. Мада, контролу рада над његовим одељењем нисам спроводила ја. Било је и тада пријава Сектору унутрашње контроле, који је више пута поступао по тим пријавама, али није било доказа за злоупотребе. Моја је грешка што ми се већ тада нија палила лампица да нешто није у реду.

СПОРНИ ИЗВЕШТАЈ

 • Вас су теретили због трговине утицајем и веза с Вељком Беливуком и његовим кланом.Оптужница није поднета. Шта се дешава с тим случајем?
 • За мене је подигнута оптужница за трговину утицајем иако се Шолакови медији и опозиција труде да ме увежу с организованим криминалом, ни говора нема о томе ако слушамо тужилаштво и судове у овој земљи. Оптужена сам за кашњење једног извештаја у тужилаштво и суд. Тај спорни извештај о вештачењу садржаја комуникација с Беливукових телефона је каснио у тужилаштво због наређења Небојше Стефановића. Што се тиче прислушкивања Елеза, судија је потписао наредбу за слушање, тужилац потписао предлог ка судији, ја нисам потписала ништа. Нисам овлашћена за стављање лица на меру. Трећа тачка оптужнице је још бесмисленија, а то је да сам исекла снимак разговора два лица зато што причају о мени у неком ласцивном контексту. Узгред, провела сам осам месеци у притвору због оптужнице која се темељила на исказу само једне особе.
 • А познанство и везе с Беливуком?
 • Што се тиче Беливуковог клана, поновићу по хиљадити пут – ја, као гробар, била сам супротстављена навијачка фракција тој фракцији, колико ја њега презирем годинама толико он мене презире, до мере да сам се наслушала прича и прича да ће ме убити. Према мојим сазнањима, послао је човека да убије вођу навијачке фракције којој сам припадала и који је мени био близак, због чега сам много пропатила. Дела за које се терети Беливуков клан обухватају период од мог одласка из МУП, па до јесени 2020.

Сента два полиграфа прошао на превару

 • Да ли је Миленковић имао политичку заштиту у време док сте ви били у МУП?

Први проблеми између мене и њега су настали у другој половини 2018, кад схватам да није баш чист у глави јер ми се приватно лично замерио тиме што је неке мени блиске људе прогањао да им напакује одређене ствари, јер сам га приватно одсекла из свог живота, тиме ми се светио. Kрајем 2020. и почетком 2021. кратки контакти у којима ми се правда у вези с Јовањицом и показује и скриншотове преписки с тужиоцем Дрецуном на тему Јовањице 2. Толико о тачности Митићеве изјаве да нису имали добру сарадњу с Дрецуном након Јовањице 1. На два полиграфа је прошао тако што су питања била сугерисана полиграфисти одозго, лично сам сведок тога, то није валидно. Тек је треће било валидно, зато га је одбио и већ је до гуше ушао с опозицијом у договор. Много ствари сам сазнала тек кад више нисам била на функцији.

Kад очисте јужну трибину, поново ћу доћи на стадион

 • Беливук је у притвору, идете ли сада на утакмице?
 • Kао гробар, презирем ово што сад раде њихови следбеници, зато још не идем на јужну трибину, воде уцењивачку политику зато што су ови у затвору, скандирањем човеку који је једини помогао том Партизану, председнику Вучићу. Тако да молим нормалне људе, навијаче, гробаре да не наседају на те њихове приче и провокације, свако ко воли Партизан треба да зна да је председник помогао Партизану више него и управе, више него и претходне власти и да не наседа на то што они раде зарад тога да изврше неки притисак, неће им проћи то. Драги прави гробари, рачунајте да се сваким скандирањем председнику придружујете буквално петицији за пуштање ових злотвора из затвора, не радите то, кад вас молим. А онима који то раде и подржавају ове злотворе у затвору поручујем да он није човек који ће икад подлећи том притиску, не трудите се. Kад се јужна трибина очисти од свих који подржавају ове злотворе у затвору, поново ћу моћи да крочим на њу и радујем се том дану.

Оставите Коментар