Дејан Булатовић, кандидат за народног посланика са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и некадашњи коалициони партнер Драгана Ђиласа тврди да лидер ССП подноси оставку на функцију шефа странке.
Булатовић се укључио у Трећи колегијум Информер ТВ где је говорио о својим сазнањима.

Kако је истакао за Информер, данас је одржан састанак целе опозиције где је договорено да опозиција уђе у верификацију мандата.

  • Одржан је састанак целе опозиције и ту је договорено да опозиција уђе у верификацију мандата у Скупштину републике Србије и мандата у Скупштину града. Састанак се одржао у Демократској странци у Нушићевој улици и ту је донета та одлука, једногласно. Драган Ђилас је желео да не дође до тога, да се Републички мандати овере, а да се градски изигноришу и да се у граду и даље прави криза, да се покуша преко међународних посредника да се обори изборна воља и да се дође до нових градксих избора – рекао је Булатовић и додао да тај Ђиласов предлог опозиција апсолутно није подржала.
  • Међутим, опозиција апсолутно није то подржала, Ђилас је чак и у својој странци, ССП доживео фијаско, где су они рекли да то није добра одлука и да неће да улазе у такву политику, да уколико они не уђу у градксу Скуптшину, да ће онда СНС добити те мандате, уколико их они не верификују. Ђилас је имао другачије мишљење и онда је сазвао хитан састанак најужег дела људи и саопштио им да он више неће водити странку, да он више нема подршку ни у странци ни у опозицији.

Булатовић, који је био потпредседник ССП каже да је из те странке изашао због неслагања са Мариником Тепић.

Шта је све Булатовић рекао о несугласицама у опозицији можете погледати у видеу испод.

Оставите Коментар