На једном од прошлих састанака опскурне организације која се назива група „Октобар“ и окупља тзв. руске опозиционе активисте, дошло је до нечега налик физичком сукобу у виду чупања, гребања и замахивања између Чедомира Стојковића званог Чеда Подморница (агент БИА) и војвођанског аутономаша Александра Оленика.

Повод за ову свађу је био Олеников љубоморни испад око Стојковићеве све упадљивије блискости са самозваним уметником и руским опозиционаром Глебом Пушевим, који се пренаглашено хвали улогом Подморнициног миљеника.

Наиме, Стојковић, Оленик и Пушев су се посебно зближили током манифестације „Простори слободе“ која се одржава у антисрпском удружењу „Крокодил“ у Београду, када је руски уметник почео да ужива у пажњи овог хомосексуалног кружока.

Иначе, Оленику и Стојковићу није први пут да учествују у оваквим настраним љубавним троугловима, јер су раније делили чак и своје сталне партнере и партнерке, али је овог пута очигледно дошло до неспоразума, који ће највероватније међусобно изгладити, посебно како би избегли критике својих западних финансијера.

Оставите Коментар