Скоро као у народној епској песми: Крагујевчанин Драган Шолак, кажу најбогатији Србин у региону и шире – нити ће успети да освоји власт у Србији, нити ће више уживати у монополу на енглеску Премијер лигу!? Изгледа да му премијере нису јача страна, ма колико се трудио и живео у обећањима свога “пословног партнера у Србији, познатог политичког профитера“ Драгана Ђиласа!

Од свега ће на крају бити само још једна фалш голф рупа у његовој бизнис одметничкој биографији препуној непотребне србофобије и фрустрација на свим нивоима…

Данас је објављено да енглеска фудбалска Премијер лига више није за српско гледалиште у власништву Шолакове компаније и његов лични монопол!

Од следеће године, па у наредних 6 година, Арена ТВ Телекома Србије ће имати екслузивно право преноса свих утакмица! Тиме држава Србија враћа у своје окриље оно што јој је било “ отето“ мегаломанским и незајажљивим апетитима новокомпонованих бизнисмена и поткупљивих државних намештеника…

Грађани Србије имају право да на државној телевизији без икаквих ограничења да прате најзанимљивије спортске догађаје из целог света! Тај видео јарам који им је годинама стављао на грбачу Драган Шолак је коначно збачен!

И одмах су се огласили Шолакови “медијски подрепаши, наједени и поднапијени“: Хорски кукају и плачу, сада се сетили да спомињу монопол и трошкове… До колико јуче, док је “премијере држао њихов донатор и газда“ – то и није била тема за медије и српску јавност!?

Безпредметност ове и свих будућих кукумакања наредних дана – исто су небитна и без предмета исте су колико и све тужбе које је Шолак покренуо диљем света против државе Србије…

Уместо да се бави распадом свога “римског царства“, Шолак живи живот у неким новим Потемкиновим селима!? С тим што нам није баш најјасније ко је у овом скечу краљица Катарина Велика? Није ваљда да су Ђилас и Шолак помислили да је то ова “несретна Мариника“?!?

П. Ј.

Оставите Коментар