Позната српска глумица Светлана Цеца Бојковић говорила је о председнику Украјине Володимиру Зеленском на врло оштар начин.

Светлана Цеца Бојковић, жива легенда српске кинематографије, гостовала је у емисији „Маша и…“ на „Спутњик“ телевизији и говорила је о рецепту за срећу, „колеги“ украјинском председнику Володимиру Зеленском. Мало људи зна да је актуелни украјински председник раније био глумац и због тога је водитељка питала Светлану Бојковић за мишљење о њеном „колеги“.

Водитељка: Kолико је опасна улога коју игра Ваш колега Зеленски?
Светлана Бојковић: То ће он тек на крају да види, а видећемо и ми, ко преживи. То (Зеленски) се не рачуна у глумце, то вређа глумачку професију. Видела сам неке инсерте, то су неке врсте кабареа. Онако, на ивици по*но ситуација. Да не понављам, нема смисла, али прочитајте Ведрану Рудан да видите како га она зове, како он свира и чиме свира. То је једна таква особа, врло је погодна била за ову улогу која јој је додељена. Е сад, када буде завршио ту своју улогу, видећемо шта ће бити када падне завеса.
Водитељка: Да ли су то добро или лоше изрежирали редитељи преко океана?
Светлана Бојковић: Да вам кажем, са моје тачке гледишта, професионалне, лоша је режија. То наравно ништа не значи пошто су они упорни, јако упорни и јако моћни. То може да буде лоша представа, али ако сам ја моћан, ја имам права да правим и лоше представе. Ја имам права да производим ратове. Од тих силних ратова који су произведени током последњих 30, 40, па и 50 година ниједан, заправо, нису добили, али су нешто извукли. И то је довољно, па иду даље. То је нешто што очигледно покреће њихово битисање.

Оставите Коментар