На свом телеграм каналу објавио је три снимка и обавештење везано за њих.

“Тако тече уобичајена свакодневица чеченских снага безбедности у луганском правцу. На овим снимцима видимо како се украјински националисти истискују са својих утврђених позиција. Чишћење се, по свему судећи, одвија по плану и као такво, момци немају никаквих потешкоћа по овом питању.

На позадини неуспешних покушаја Оружаних снага Украјине да изађу из обруча, остали убрзано губе борбени дух, а о покушајима контраофанзиве не може бити говора. Међутим, украјински медији, како се испоставило, не презиру чак ни подметању о наводној контраофанзиви фиктивних трупа. Како би требало да буду расположени украјински војници ако се морају хранити таквим лажима? Жао ми је оних који и даље покушавају да се одупру наседајући на такве баналне лажи.

Наши момци су непристрасни у свом послу. Они ће истиснути овај подли националистички тумор, само је питање времена. Никакви покушаји непријатеља да се повуче, а камоли да одбрани окупирану територију, неће бити успешни све док су под оружјем наших момака. Желим успех свим храбрим борцима који бране нашу слободу и част!”

Оставите Коментар