„Протеклог дана постигнути су добри резултати на правцу Новопетровке и Јаковљевке, уништена су три непријатељска положаја. Нацистичке формације су одлучиле да поврате победу у сектору Бахмута и покушале су контранапад. Очигледно су заборавили кога нападају, па су се преживели брзо повукли, остављајући бескорисна тела својих идеолошких сабораца разбацана“, пише Кадиров.

Такође, борци специјалних снага Ахмат показали су украјинског војника Михаила који се предао и „схватио да га је демон преварио и одлучио да не искушава судбину“:

„Као резултат тога, Михаил се предао нашим борцима из специјалних снага Ахмат и преживео. Сада његов живот није у опасности.

Таквих људи који су разочарани политиком наркомана Зеленског сваким даном је све више. Украјинци почињу да схватају да је њихова земља постала монета за преговарање Запада. Тако се овај заробљеник не само сам предао, већ и позива остале војнике које је Кијев преварио у разговору са командантом специјалних снага „Ахмат“ Ахмедом Сајдархановим да следе његов пример. Дела говоре“, напомиње председник Чеченије.

Позвао је Михаилове другове да га саслушају и такође се предају: „Нема много времена за ово, с обзиром да наши борци успешно настављају офанзиву’’.

Оставите Коментар