Овај чланак би вероватно био погоднији за рубрику „Веровали или не?“, да се то данас заиста није догодило у једном од београдских опозиционих ТВ студија (тачна локација позната редакцији).

Наиме, током снимања емисије о ситуацији у Украјини, адвокат Чедомир Стојковић, у Ваљеву познатији као „Чеда подморница“, у једном моменту сав црвен и знојав у лицу, неконтролисано се умокрио, на очиглед водитељке, камермана и других лица која су се у том тренутку налазила у студију.

Снимање је одмах прекинуто, при чему је шокантну сцену и мучну тишину прекинуо Стојковић, који је конфузно објашњавао да је у питању пиво, односно да је претерао у конзумирању овог алкохолно-освежавајућег напитка пре емисије.

Како би се заташкала срамота „Чеде подморнице“, а тиме и једног дела невладиног сектора који га подржава, донета је одлука да се снимак емисије ипак емитује у скраћеној и коригованој верзији.

Шта је следеће што се може очекивати од овог зајапуреног, знојавог, „неустрашивог“, а сада и умокреног борца за евроатлантске вредности, тек ћемо видети. Али једно је сигурно, „Чеда подморница“ ће у свакој варијанти пунити медијски простор читавог региона, а пре свега Украјине, која планира његово именовање за почасног конзула у Републици Србији.

Оставите Коментар