Најближи сарадници наизглед хладнокрвног и цинично ироничног самопроглашеног „корифеја борбе за људска права“ Чедомира Стојковића, у кругу руских „опозиционара“ познатијег под кодним именом „Чеда подморница“, од јуче уочавају забрињавајуће промене у његовом понашању, које иде од маничних излива беса до депресивних западања у летаргију, уз константно прекомерно знојење.
Утисак оних који га познају је да узрок лежи у наговештајима открића о његовим закулисним везама са Хрватском, до којих су дошли овдашњи истраживачки новинари.
Шта је то што уноси толики немир и неспокој код овог иначе добро обученог и инструисаног делатника? Да ли је његово упадљиво избегавање да јавности пружи одговор на питање шта га то везује за подручје Хрватске „бег у мишију рупу“? Или је заправо реч о крајње непримереном игнорантском односу према јавном интересу и праву наших грађана на пуну истину? У оба случаја закључак је исти – да ће сви они који се вежу за „Чеду подморницу“ брзо увидети да ће њихови циљеви и интереси доживети судбину једног другог славног пловила. Име му је „Титаник“.

Оставите Коментар