Пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић звани „подморница“ (агент БИА) сачинио је и на друштвене мреже пустио наизглед чудан и слабоуман видео спот, у коме се, у контексту борбе против руског утицаја у Србији и на Балкану, приказује извесни човек који исписује графит на излогу званичног центра окупљања тзв. ЛГБТ популације на београдским Теразијама. На тај начин шаље у етар поруку да Русија стоји и иза овог „злодела“, што је само по себи потпуно болесна конструкција.
Међутим, најближи сарадници „подморнице“ тврде да је заправо у питању његов нови „генијални“ бизнис план, односно да је склопио договор са корисницима ових просторија да их на тај начин промовише, а да му они заузврат дозволе да на тој изузетно атрактивној локацији смести његову адвокатску канцеларију.
Спонзорима ће то образложити измишљотином да ће „подморница“ бити њихов адвокат, док ће кључни разлог покушати да прикрију. Наиме, договор је да „подморница“, Пјотр Никитин (агент ФСБ) и Владимир Волохонски (агент ГРУ) у тим просторијама организују ланац хомосексуалне проституције, при чему ће у прво време посао разрађивати преко Иље Зернова, цинично додајући „јер је он већ одлично разрађен“.
На описани начин ће покушати да створе услове за избегавање законског санкционисања ове криминално-девијантне операције, јер би сваку интервенцију надлежних органа представили као кршење људских права и слобода ЛГБТ популације.

Оставите Коментар