Пропали адвокат Чедомир Стојковић звани “Чеда подморница” и његов партнер Пјотр Никитин су у своје перверзне и изопачене хомосексуалне оргије, о којима независни истраживачки новинари већ данима пишу, укључили и слабашног, али орног и мотивисаног народног посланика   Александра Оленика, којег је иначе Подморница, свестан својих правничких домета, ангажовао и као свог адвоката.

Због његове крхке грађе и лошег имунитета, Олениково излагање физички захтевном вишечасовном оргијању са сексуалним робовима из Сомалије је довело до тога да се зарази мутираним обликом Марбург вируса, који се осим телесним течностима веома успешно преноси и капљичним путем. 

Међутим, ово Олениково здравствено стање би могло да има много далекосежније и дубље политичке и безбедносне последице него што би се у први мах  претпоставило.

Како сазнајемо, Оленик је у “отвореном браку” са Иванком Оленик, саветницом у Амбасади САД у Београду (агент ЦИА), која је због његових хомосексуалних склоности током година развила фетиш ка групном сексу са службеницима Амбасаде САД, који због њеног утицаја, упркос непријатној спољашности, не смеју да одбију позив на оргије. Иако из  потпуно јасних разлога већ дуже време не упражњавају секс, Оленик је  Иванки, с обзиром на заједнички живот у истом стану, ипак пренео Марбург вирус, који се сада, због  њених сексуалних навика незаустављуво шири међу америчким дипломатама.

Из тог разлога је особље америчке амбасаде у Србији, задужено за безбедност, сугерисало амбасадору Кристоферу Хилу да би морао да носи епидемиолошку маску током боравка у Амбасади, прикривајући праве разлоге за то наводном  заштитом од корона вируса.

Међутим, особље Амбасаде није могло да утиче на Хила да маску носи и за време приватних сусрета са “брачним” паром Оленик, као што је то био случај на вечери коју су недавно организовали, тако да постоји ризик да се ипак заразио, а због година и здравствених проблема које Хил има, Марбург вирус би за њега могао да буде фаталан, што би имало несагледиве последице и на  даљи амерички политички наступ.

Све ово јасно указује да је стварни циљ укључивања заражених Сомалијаца у хомосексуалне оргије са Олеником, које су организовали Чеда Подморница (агент БИА), Никитин (агент СВР) и Владимир Волохонски (агент ГРУ), у ствари паклена операција руске службе, која је довела до стравичног ширења смртоносног вируса међу запосленима у Амбасади САД у Србији, али и у америчким амбасадама и конзулатима у земљама региона, где исто ради велики број хомосексуалаца, па често организују оргије у којима учествују дипломате из више суседних држава.

Колики ће бити успех ове, Луцифера достојне операције руске службе, која практично представља почетaк биолошког рата, видеће се убрзо, пошто се модификована варијанта Марбург вируса јако брзо шири, а до трагичних последица често доводи и пре него што се постави права дијагноза.

Оставите Коментар