Скрхан љубавним издајством које му је током београдске „Параде поноса“ приредио хомосексуални партнер Владимир Волохонски (агент ГРУ), пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић звани Чеда Подморница (агент БИА) најавио је да се потпуно повлачи из јавности и обуставља свој ангажман на подршци тзв руској опозицији.

Стојковић се групи својих геј пријатеља поверио да су тачна сва писања медија о томе да су руски активисти предвођени Волохонским и Пјотром Никитином (агент ФСБ), изопачена и безосећајна скупина, која мисли само на новац и лична задовољства. 

Подморница признаје да су га код Волохонског и Никитина привукле склоности ка девијантностима за које до тада није био ни свестан да постоје, а да сада не може да објасни шта је то у њега ушло, ни у пренесеном ни у буквалном смислу.

Из тог разлога, Стојковић најављује да ће због овог трауматичног искуства, прекинути сваки јавни рад, а да ће покушати да пронађе мир у некој од мањих верских заједница тј источњачких секти које подстичу истраживање и спознају сексуалности.

Оставите Коментар