Ускоро почиње ослобађање Косова и нова прерасподела Балкана. Приватна руска војска Вагнер појачана специјалцима из руске војске долази на Косово и тако почиње ослобађање Косова.

Италија тражи да јој се врате Истра и Далмација, Србија ће у том препакивању да добије од Дубровника до Елбасана у Албанији. Остатак те територије ће добити Грци.

Руси третирају Албанце као реметилачки фактор и то ће зауставити, без обзира што Америка има неке интересе.

Својевремено су Енглези Курдима и Турцима у исто време обећавали подршку, а довели су тајно друштво које је управљало Турском. Резултат тога је да је убијено милион Јермена који су православци.

Тај метод се поновио са Албанцима који су кренули у причу Велике Албаније. На то су их подстицали Енглези и Американци, а Албанци нису схватили да центар силе више није у Вашингтону него у Москви.

Сада да обавестим ове што хоће да предају Косово, Централни комитет више није у Вашингтону, поново је у Москви.

Москва сада дели карте онако како њој одговара, и са Кином је доминантна војна сила.

Као што видите Трамп није напао Венецуелу, изашао је из Сирије и Авганистана, неће напасти Иран јер Америка више нема капацитет да креће у ратове. Светом управљају Русија и Кина, а не Америка.

Све империје падају онда када дођу у раскорак између политичких амбиција и економских могућности. Америка је у економској кризи и као што се распала Југославија по истом моделу ће доћи до сукоба у Америци.

Тај сукоб ће лакше почети ако Америка уђе у рат са рецимо Ираном па када им Иран потопи бродове долази до немира у самој Америци због пада економског система.

Браћо Срби, припремите се за нешто што долази. Албанци су хтели рат са Србима, неки су мислили да је руска подршка само политичка, али руска војска је спремна, чека се само повод за упад руске војске на Балкан и Косово.

Када почне рат на Косову Албанци ће морати да науче брзо да пливају да би се вратили на Сицилију одакле су дошли у 11. веку.

2 KОМЕНТАРА

Оставите Коментар