Kада је недавно Ана Спасић (36), дипломирани економиста победила у акцији Бирамо најлепшу маму у Шумадији – шира јавност чудом није могла да се начуди да је ова лепа Kрагујевчанка мајка шесторо деце!

Овога пута стиже још једна предивна вест. Ана је по седми пут трудна.

  • Ми волимо децу. Да је среће да свака породица у Србији има бар по четворо као некада када су наше баке рађале- прича нам Ана скромно и ненаметљиво.

Не види ништа чудно у томе што је решила да по седми пут постане мама.

Она и супруг Дарко, техничар у Хитној помоћи своју љубав крунисали су предивном породицом и децом. Најстарија Милица је ученица другог разреда Друге крагујевачке гимназије и бави се атлетиком. Теодора која је кренула у први разред средње школе показује таленат за сликање, али такође тренира атлетику као и млађе сестре – тринаестогодишња Анастасија и десетогодишња Марија.

Ђурђија има четири године и иде у вртић. Најмлађи је Гаврило који има тек две године.

  • Зна се ко шта ради у кући. Дарко је главни кувар, Милица ми помаже око млађе деце, све је ствар организације. Хвала Богу зарађивали смо до сада, живимо просечно, сада нас само брине простор, јер морамо да једну собу оспособимо за бебу. Kупили смо ауто на кредит са седморо седишта да би могли породично да путујемо и то је за нас била „капитална инвестиција“ , истрошили смо се – кроз смех прича мама херој.

Она саветује да се рађају деца. И поред чињенице да је не ради у својој струци, да дневно стоји за машином и по десет сати, није изгубила вољу за рађањем.

  • Ништа вам не може донети радост као деца. Ми смо скромни, али срећни – кажу нам Ана и Дарко који принову очекују на пролеће следеће године.

Оставите Коментар