Грађани Србије сада полако схватају да мафија има своје људе у свим сферама друштва. Управо на овакве ствари ДБА је последњих месец дана упозоравала.

Данас се догодило оно на шта је наша организација упозоравала јавност последњих месеци. Мафија је преко својих сателита јавно оправдала прислушкивање председника Републике Србије и на тај начин ралтивизовала покушај државног удара и могући атентат. Ово је јефтин покушај да се изманипулише са грађанима Србије, те да им се представи прича другачија од истините. Неће ово бити последњи покушај мафије да узврати ударац, али сада су ствари далеко јасније.

Како смо и раније упозоравали на мафијашку хоботницу, указивали смо на спрегу дела власти са опозицијом још пре две године када је госпођа Мариника Тепић нападала нашу организацију и првог човека ДБА, Стевана Ђокића, те је од неких људи из полиције добила и извод из поднетих кривичних пријава и то све објавила јавно. Тада је госпођа Тепић уживала посланички имунитет, па нисмо могли да поднесемо кривичну пријаву, али смо је тужили и тај спор је у току. Данас госпођа Тепић нема посланички имунитет, те ће кривична пријава бити поднета, што смо саветовали и председнику Српске Деснице, Миши Вацићу.

Госпођа Тепић је јавно признала да има конекцију са људима из полиције који су радили против своје државе и који су прислушкивали председника Александра Вучића. Износећи „доказе“ једне непотврђене изјаве она је направила причу у којој је омаловажила целу поштену и часну полицију, док је онај мањи, нечасни и мафијашки део, покушала да представи као праведне службенике. Ако је Миша Вацић био на мерама, како то да су евидентирана 1572 телефонска разговора председника Вучића са другим лицима?

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА најоштрије осуђује срамни покушај Маринике Тепић и оних који су покушали на овај начин да оправдају мафију а Миши Вацићу да нацртају мету на челу. Сигурно је страном фактору који стоји иза опозиције и мафије засметала одлучна борба Србије против мафије, али и Миша Вацић који је као српски патриота недавно боравио у Русији где је учврстио везе између српских и руских патриота.

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА

Оставите Коментар