Имајући у виду да се Дака Давидовић представља као велики српски патриота, ктитор цркве и промотер хришћанских вредности, NašaBorba.com му поставља четири питања како би се отклониле контроверзе око његових активности.

Четири питања за „патриоту“

  • Да ли одржавате контакте са албанским криминалним кланом браће Дрешај, и који је разлог ваших повремених заједничких боравака на подручју Бањалуке, у коју иначе путујете малим авионом?
  • Да ли сте након последњих парламентарних избора у Црној Гори интензивирали контакте и сарадњу са Браном Мићуновићем, вођом црногорске мафије?
  • Да ли одржавате повремене контакте са Ацом Мркићем, припадником тзв. Мојковачког криминалног клана, који је иначе специјалиста за шверц цигарета, и да ли сте посредовали у упознавању Мркића и Здравка Кривокапића?
  • Да ли сте се након последњих парламентарних избора у Црној Гори састајали са Миловим батинашем Зораном Лазовићем, високим функционером МУП-а Црне Горе, у ресторану „Воли“ у подгоричком насељу „Цитy кварт“, који је иначе у власништву Драгана Бокана, једног од кључних носилаца организованог криминала у Црној Гори и финансијера Миловог ДПС-а?

Оставите Коментар