Оснивачи покрета „Ми – Глас из народа“, који су остали у том покрету после изласка доктора Бранимира Несторовића, најавили су данас да њихова два одборника у Скупштини града Београда сигурно неће подржати актуелну власт.

Бранко Павловић рекао је да уз осниваче покрета остаје седам или осам посланика, односно да ће број одборника бити подељен на три пута по два, алудирајући на Александра Јерковића и Несторовића, односно још два одборника који су уз њих двојицу.

Он је нагласио да два одборника који подржавају оне који су остали у том покрету сигурно неће подржати актуелну власт у Београду.

Власт ради на томе да разбије покрет, тврди Павловић и истиче да политичке последице иду у корост Александра Вучића.

Истине ради, додао је он, на састанку на којем је Несторовић напустио покрет, они који су изашли су рекли да ће на поновљене изборе ићи сами.

Синиша Љепојевић је на конференцији за новинаре најавио да ће покрет прерасти у странку са колетивним рукодством које чини пет оснивача – он, Бранко Павловиц, Митар Kовач, Јован Јањић, Драган Станојевић.

Митар Kовач је констатовао да је покрет имао двоструку несрећу да има “два прелетачевића” – Александра Јерковица на београдској листи и Бранимира Несторовица на парламентарној листи.

Он је изразио жаљење што је Александар Павић „залутао“ и напустио покрет за Несторовићем.

Јован Јањић је рекао да покрет нема газду, да наставља рад на принципима на којима је основан, као и да већина посланика остаје верна „овој страни“.

Рачун покрета потпуно контролише Несторовић

Драган Станојевић, који је и заступник покрета Ми – глас из народа у АПР, казао је да су са Несторовићем имали одличну сарадњу до последњег дана, да ништа није наговештавало то што се догодило.

Потврдио је оно што је раније данас Несторовић казао на Хепи телевизији, да је рачун покрета отворен на његово име.

Станојевић је навео да пуномоћје управљања тим рачуном имају Јелена Павловић и Бранко Лукић.

„Рачун потпуно контролише Несторовић, сваку фактуру он плаћа а не ја, нити имам могућност да на то утичем“, казао је.

Оставите Коментар