Отац Сава Јањић толико ужива поверење НАТО структура, као и Шиптара чији је дугогодишњи партнер, да је почетком ове године било планирано да постане и један од саветника такозваног косовског премијера Рамуша Харадинаја, али се од тога одустало због одјека у јавности!

Такав предлог стигао је од НАТО челника и представника окупационих снага, сазнаје Националист.рс од добро обавештених извора из Приштине, а албански представници дочекали су то раширених руку, како би њихов партнер и човек био и званично (а, не само тајно) на платном списку.

Они су рачунали да ће на тај начин показати наводну мултикултуралност, јер је српски свештеник саветник “премијера”. – Ипак, након неколико разговора, пошто је Јањић пристао на ову понуду, одлучили су да наставе незваничну сарадњу и финансирање његових антидржавних активности.

Разлог за такву одлуку била је чињеница да би уласком у институције тзв „Косова“ он изгубио кредибилитет и легитимитет, односно не би више могао играти улогу која му је одавно намењена – каже наш саговорник из Приштине.

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here