Пише: Никола Васојевић

Хтио човјек или не, али мора да брани митрополита Амфилохија. И то од разних пријава и пријава које стижу на његову адресу. Данас су се тој листи пријава против митрополита придружили и хомосексуални активисти из ЛГБТ „Форум прогрес“.

Видјели и они да митрополита нападају из ДПС-а, полицијских НВО, поједини градоначелници, црногорски и остали покрети, па хајде да се и они придруже. ЛГБТ оптужује митрополита што каже да је хомосексуалност болест и сматрају да се након његових изјава повећава мржња према њиховим припадницима.

Нажалост, ЛГБТ немају проблем са митрополитом и лако би они прешли преко његових изјава,али они знају да као митрополит мисли барем двије трећине грађана Црне Горе. Због тога, они и користе митрополита да би своје поруке пренијели осталим грађанима, који их не подржавају и сматрају као и он да је истополност болест, а на ствар људских права.

Због тога, ЛГБТ пријaвом против митрополита полицији је пријавила и двије трећине грађана Црне Горе и затражили су од њих да их приведу познању нових проевропских-бриселских права, односно да хомосексуалност прихвате као људско право на разлику и слободу. Како је кренуло могуће је да у томе и остваре добре резултате, јер овај режим је показао да добро влада методама убјеђивања и да након њиховог третмана човјек повјерује у свашта, па и да живи у рају иако нема хљеба да једе. ЛГБТ добро зна коме је пријавила митрополита и двије трећине грађана и надају се да ће ускоро те бројке бити на њиховој страни. ДПС је прије двадесетак година показао да за пар дана двије трећине противника може да претвори у двије трећине присталица, па зашто не би то још једном урадио. За оне млађе прије двије деценије та ноћна прекомпозиција односила се на подјелу на Мила и Момира. 

Извор: ИН4С

Оставите Коментар