Како Глас јавности сазнаје из истински патриотских кругова у Црној Гори, црногорски режим је недавно, пре истека затворске казне, пустио на слободу Дражена Глобаревића из Подгорице и још неколико лица, уз услов да узму учешће у насилном покушају смене власти у Будви, односно да “помогну” полицији и Специјалној антитерористичкој јединици (САЈ) у вршењу бруталне репресије над легитимним општинским руководством и окупљеним грађанима.

Глобаревић је од раније познат полицијским и правосудним органима, будући да је претходних година у неколико наврата хапшен, углавном због зеленашења. У питању је иначе рођени брат Драгана Глобаревића званог Батко, бившег службеника Завода за извршење кривичних санкција (ЗИКС) у Подгорици, који је раније био део личног обезбеђења вође тзв. кавачког криминалног клана, Слободана Кашћелана.

Јасно је као дан да криминогени режим црногорског диктатора Мила Ђукановића више не преза ни од чега у настојању да по сваку цену задржи власт, било на државном било на локалном нивоу, о чему сведочи и улога “угледног грађанина” Глобаревића у премлаћивању будванских званичника и голоруких грађана.

Због тога остаје да се надамо да ће након парламентарних и локалних избора, заказаних за 30. август т.г, Ђукановићева клика и њени сарадници попут Глобаревића и осталих једни другима правити друштво у Спужу.

Оставите Коментар