СРАМНЕ сцене и данас у Скупштини Србије. Посланици дела опозиције, који су изашли из посланичких клупа, ометају и данас рад парламента – праве буку, дувају у пиштаљке, урлају. Александар Јовановић Ћута отишао је корак даље – попео се на скупштинску клупу.

Председник Скупштине обратио се, пре него што је прочитао резултате гласања о новом министру привреде, посланицима дела опозиције који су правили буку и ометали рад парламента.

Орлић је критиковао посланике и још једном поновио да покушавају својим понашањем да спрече да мајке добију помоћ за своју децу и пензионери повећање пензије.

Посебно се обратио Ћути Јовановићу који се попео на клупу, речима да треба да га буде срамота јер се попео на клупу у којој је седео Иво Андрић.

  • Где сте то Јовановићу? Јел то на кафанском столу стојите тако? Нек вас види Србија ко сте и шта сте… Не знам да ли је уопште свестан Ћута Јовановић да та клупа на коју се попео и на којој је стајао малопре са обе ноге, да је то клупа у којој је седео Иво Андрић. На клупу Иве Андрића сте се попели, бруко и срамото једна. И ту вам и стоји табла да вас подсети шта сте данас урадили… Данас сте решили ногама да газите клупу Иве Андрића. Ал та брука и та срамота само су ваши – рекао је Орлић.

Оставите Коментар