Очигледно је да цела Србија бесни због Вучићевог одласка код Клинтона, злочинца који нам је разорио земљу 1999 године.

Друштвеним мрежама брује коментари, којима се премијер Србије најоштрије осуђује због одласка на ноге Билу Клинтону, видео клипови против премијерове посете Клинтону броје стотине хиљада прегледа, а о актуелном понижавању Србије у САД су се огласили бројни лидери опозиције, сви осим господина Шешеља.

Принтскрин
Принтскрин

Лидер радикала се готово 11 дана није огласио на свом приватном Фејсбук налогу, док се на званичној страници посветио другим проблемима, тако је у протеклих неколико дана више пута напао Николића због нелегалних викендица и кренуо у организовање скупа у Бајиној Башти, поводом предстојећег референдума у РС.

Шешељ је раније данас, одржао и прес конференцију, такође поводом референдума, на којој је опширно говорио о свему, осим говору премијера и понижавању Србије наступањем у САД са Клинтоном.

И док цела Србија, укључујући и поједине истакнуте чланове СНС бесни, сматрајући да Вучић није добио мандат да се руга жртвама агресије, Шешељ се није удостојио да једном речју критикује овакав потез премијера.

Прочитајте још: ИВАНОВИЋ ОТКРИВА: Вучић и Шешељ имају тајни договор! (ВИДЕО)  

ЦИРКУС: Заветница, трансексуалац и геј активиста заједно у емисији на Пинку! (ВИДЕО) | НАЦИОНАЛИСТ

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: У Србији подижу споменик америчком председнику!

СКУП КЛИНТОН ФОНДАЦИЈЕ: Премијер опсовао у говору, па нападнут од стране… (ВИДЕО)

ДАЧИЋ ОТКРИО ПЛАН НАПАДА: Ево како БиХ планира да окупира Републику Српску!

Извор: Националист