„ С обзиром да смо новооснована странка која траје већ годину и по дана, а за тај временски период направила велики успех, преко 25 формираних одбора у Србији, истраживање тржишта и радом на терену утврдили смо да имамо добре шансе не само за прелазак цензуса него и за неки озбиљнији резултат “, рекао је за ЈУГпресс повереник Српске деснице у Медвеђи Дејан Симић.

На питање каква је атмосфера била на изборима и да ли имају регистроване неправилности у изборном процесу који претпостављамо да су пратили јер је било видљиво велико присуство активиста ове странке у црним мајицама и са обележјем Српксе деснице у центру Медвеђе , Симић је рекао „ што се нас тиче, ми немамо регистованих неправилности“.

„ Сви се трудимо да избори протекну фер и коректно, у демократским односима. Видим да је и атмосфера међу људима позитивна, нема тензија, нема напетости, сви су у духу избора и сви су максимално посвећени да ово наше српство сачувамо заједничким снагама“, рекао је Симић.

Питамо га како тумачи велики интересовање за Медвеђу последњих недеља јер је видљиво присуство великог броја људи који нису из овог места а примећени су и џиопови без таблица Симић каже да „он не познаје те аутомобиле“. „То је посао за неког другог. Медвеђа је туристичко место, имамо Сијаринску Бању, људи су добродошли, не верујем да је сав тај број људи дошао само због избора, сигурно ту има и туриста…“ рекао је Симић .

Оставите Коментар