Читав свет са стрепњом ишчекује епилог ситуације у Украјини, међутим ако погледамо далеко у прошлост можда су неке одговоре већ дали чувени српски пророци Тарабићи.

Чувени Тарабићи из Kремна нису једини. Баба Ванга је у својим предвиђањима за 2022. годину наводно споменула и руског председника Владимира Путина. Бугарска пророчица пореклом из Северне Македоније, за коју се верује да је предвидела многе догађаје, имала је и предвиђања и за ову годину.

Машински инжењер и аутор књиге „Kреманска пророчанства“ Драган Пјевић и етнолог Јасна Јојић открили су водитељима Милици Марковић и Милошу Анђелковићу у емисији Пулс Србије на Kурир телевизији шта су то древни пророци предвидели за 2022. годину и украјинску кризу.

  • Да кажемо, Kреманско пророчанство је једно од три највећа светска пророчанства. Висок међународни рејтинг има, што му даје тежину. Бави се светским догађајима, судбином државе и локалним догађајима. 100 посто знам да сваки амерички генерал има преведену књигу Kреманског пророчанства. Управо ово што се дешава у Украјини може да се назре у књизи Kреманско пророчанство. Ја поштујем баба Вангу, али немогуће је да је она предвидела сваку годину. У књизи стоји да Русија постаје најмоћнија сила на свету, да ће се свако за њено пријатељство отимати – рекао је Пјевић.

Јојић је рекла да је Нострадамус у 16 веку предвидео да ће 2022. године „плавоглави победити седоглавог“, алудирајући на Владимира Путина и Џо Бајдена.

  • Радозналост и нека врста сигурности која се налази у тим пророчанствима интересује људе. Ми тачно можемо кроз историју да видимо кад је које пророчанство настало, сви народи имају своје пророке. Нострадамус је 16 веку предвидео дешавања за ову годину за разлику од баба Ванге и Тарабића. Он је рекао да ће 2022 године плавоглави победи седоглавог, што можемо тумачити тако да ће Путин победити Бајдена а да ће Француска својом милошћу одредити колика је та штета коју ће плавоглави нанети седоглавом – рекла је Јојић гостујући у емисији Пулс Србије на Kурир телевизији.

Оставите Коментар