Један од бројних српских писаца које нико нико не чита, Марко Видојковић, ничим изазван нашао се на некаквој фамозној листи – најугроженијих писаца у свету. Листу је саставио међународни ПЕН центар основан у Лондону, који је својевремено доделио награду и сатиричном часопису Шарли Едбо, стога уопште нема потребе сумњати у веродстојност ових небулоза. Посебно још ако се има у виду да је Видојковић и непознат широј јавности, а још мање да је познат као некакав писац.

Са овим наводима, вероватно потпомогнут и некаквим халуцогеним сусптанцама које по сопственом признању воли да конзумира, Видојковић је ове тврдње без сумње прихватио као тачне и преко ноћи побегао на непознату локацију.

Тренутна локација Видојковића је Беч који је у последње време постао стециште антисрба.
Будући да је општепозната чињеница да је Видојковић и више него латентни педофил, који је са својом садашњом женом од њене 16 године а од које је сам старији више од 20 година, али и да је педофилија последица хомосексуалност поремећаја, логично је било да ће након Холандије доћи у град греха и хомофилије, па након Вишекруне спас наћи у Гунтеру.

Није дуго прошло како га је, такође „најугроженији“ српски јутјубер дислоцирао заједничком фотографијом на Твитеру. Интересанстно је да је као одабир првог уточишта одабрао дом Ђорђа Вишекруне и његовог брачног партнера, холандског деде. Они су се јавили, као да су у другој димензији у којој их рука имагинарних непријатеља које су сами умислили не може стићи.

Пошто Видојковић до 15. маја мора или да се врати у Србију или да поднесе захтев за азил, аутор чланка се пита који ће крајњи исход бити?
Враћа се у Србију и „пуј, пике, више се не важи“ није угрожен или се одриче држављанства Републике Србије?
У оба случаја губи морално право да коментарише ишта о овој земљи, које – руку на срце никада није ни имао.

1 KОМЕНТАР

  1. Беч не постаје стециште Антисрба јер је то одавно постао заједно са Ватиканлуком. Сетим се само година на почетку прошлог века када су упозоравали на великосрпску хегемонију. После је дошао њихов Први светски рат и све зло које је дошло и данданас долази

Оставите Коментар