Мултимилијардер Бил Гејтс наставља тамо где је стао Адолф Хитлер. Један од најбогатијих људи планете практично спроводи злогласни пројекат еугенике, чија је суштина истребљење такозваних нижих раса, мање вредних људи и драстично смањење људске популације на планети.

Ово су тврдње америчког истраживачког новинара Едвина Блека, који ставове поткрепљује гомилом различитих и, могло би се рећи, готово непобитних тврдњи.

Гејтс, оснивач „Мајкрософта“, у последње време најпознатији као гуру вакциналног лобија (ПАЖЊА: ОВО СЕ НЕ ОДНОСИ НА ОНЕ УОБИЧАЈЕНЕ, ЕВИДЕНТНО КОРИСНЕ ВАКЦИНЕ, ВЕЋ НА РАЗНА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЦЕПИВА), одавно је назван пророком, а многи ће рећи и изазивачем светских пандемија, на несрећи је згрнуо милијарде долара.

И слично ће, не крије то ни сам, урадити и на коронавирусу. Вероватно нико није био активнији у промоцији и финансирању истраживања вакцина за коронавирус од Фондације „Бил и Мелинда Гејтс“. Од спонзорисања симулације глобалне пандемије коронавируса свега неколико недеља пре него што је саопштено да је дошло до заразе у Вухану, до финансирања бројних корпоративних подухвата за развој нове вакцине за нови вирус, Гејтс је увек био ту.

Оно што се мало зна јесу везе овог самозваног месије са највећим злом савременом човечанства – нацизмом! Наиме, како подсећа Блек, још 1980. године Гејтсов „Мајкрософт“ спојио се са чувеним ИБМ, оснивача Томаса Џеја Вотсона, ватреног заговорника теорије еугенике, која је подразумевала елиминацију такозваних нижих раса и стварање натчовека помоћу биоелиминације слабих јединки и нација.

Како тврди Блек, Вотсон је направио дил са Хитлером, здушно помагао Холокауст и на томе зарадио велики новац. Сарадња није престала ни кад су САД ушле у рат са Трећим рајхом, а оснивач ИБМ се доказивао на домаћем терену организовањем логора за Американце јапанског порекла и уједно основао организацију мистериозног назива Планирано родитељство.

Огласио се и Роберт Кенеди млађи, братанац Џона Кенедија, који је Гејтса тешко оптужио да се спрема да згрне силне паре од најновије пандемије.

  • Вакцине су за његову фондацију прилика за стварање технологије која ће развити глобалне имунитетске пасоше. Гејтс је 2010. дао 10 милијарди долара СЗО, тражећи да ће ради на смањењу популације на планети, између осталог, и експерименталном вакцинацијом.

Како каже професор права Дејан Мировић, очигледно је да у Америци постоји и четврта грана власти:

  • Њу чине Гејтс, Сорош, Клинтон и остали који би да остатку планете диктирају како треба да живи и како да умире. Они извођаче радова имају и у Србији.

Познати београдски адвокат Иван Симић сматра да су стварне последице последње технолошке револуције, чији је Гејтс симбол, ствар за посебну анализу:

  • Међутим, његов утицај на глобални здравствени систем који остварује кроз СЗО врло је забрињавајућ. Лично не верујем у добре намере некога ко је савремено друштво подредио виртуелном свету и индиректно потчинио својим финансијским интересима. Тим пре што је председник САД као израз суверености народа Америке обуставио финансирање СЗО. Ако најнапреднија светска цивилизација, што Америка још свакако јесте, нема поверење у тај исти СЗО, онда нема никакве дилеме да се ради о некаквим скривеним побудама елите окупљене око СЗО и његових преосталих финансијера, који постају огољени и видљиви. Свакако, увек бих своје поверење поклонио Новаку Ђоковићу, чије је физичко и ментално здравље предуслов за све што је урадио и постигао него софтверашу Гејтсу. Уосталом, глобалистички концепт здравственог система који је Италија прихватила, а на штету свог државног здравства, показује сада праве резултате.

Бивши оперативац ДБ Божидар Спасић сматра да иза свега стоји бизнис:

  • Све организације које је формирао Савет безбедности УН само су параван за бизнис глобалних компанија које на несрећама широм света зарађују. Свака од тих организација у свакој пандемији види могућност за зараду. То је прилика за Гејтса, Сороша и остале владаре света да оплоде свој капитал.

Гејтсова фондација

  • основана 1994. године
  • у посао озбиљније креће 2000. са капиталом од пет милијарди долара
  • до 2013. имовина расте на 36,6 милијарди долара
  • сваке године поклања пет одсто капитала и избегава плаћање пореза на осталих 95 одсто
  • у фармацеутске компаније уложили милијарде долара

НЕКИ ОД ГЕЈТСОВИХ ПРОЈЕКАТА

Индија: Хиљаде девојчица као заморчићи

Фондација „Бил и Мелинда Гејтс“ била је изложена жестоким критикама због пројекта вакцинације у Индији 2009. Тада је пар школа у Телангани учествовало у тестирању неколико вакцина против рака материце, примењених на хиљадама девојчица старих од девет до 15 година. Оне су примиле вакцину гардасил против папилома вируса у три фазе под надзором државних здравствених институција. Око 16.000 је вакцинисано, али неколико месеци након вакцинације много њих се разболело, а пет девојчица је умрло.

Нигерија: Прво их отрује, па вакцинише

Гејтсова фондација је с једне стране у Нигерији спроводила програм вакцинације деце која су уједно трована испарењима из оближњих рафинерија италијанске компаније „Ени“, у којој је он имао велика улагања. Његово човекољубље, писао је и Тајмс, своди се на зараду.

Цела Африка: Давао сумњиве лекове

Сиротињи оболелој од сиде, широм Африке, Гејтс је лиферовао јефтине, неквалитетне и крајње сумњиве лекове. Медији су то назвали фармацеутским апартхејдом.

Кенија: Стерилисање жена фалш вакцинама

Удружење лекара Кеније оптужило је 2014. СЗО да је хемијски стерилисао милионе кенијских жена лажним вакцинама против тетануса, иза којих је стајао Гејтс. СЗО је на крају морао то да призна, а сличне оптужбе су стигле и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина и никад нису демантоване.

Милан Јовановић

Оставите Коментар