Посланик владајуће Српске наапредне странке у Скупштини Србије Александар Марковић упитао је данас Министарство унутрашњих послова да ли ће бити процесуирани организатори и инспиратори догађаја испред зграде РТС-а

– Мислим да је јако важно да Ðилас, Обрадовић и остали одговарају због свог лицемерја али и кукавичлука. Они су на најгори начин искористили младе људе за своје политичке цијеве, наговорили их да упадну у зград РТС, нахушкали их да се сукобљавају с полицијом, неки од њих су ухпашени, а онај ко је најодговорнији за то је у маниру најгоре кукавице побегао из земље – рекао је Марковић.

Он је додао да му је драго што су млади пуштени из затвора и што су, каже, могли да схвате да су злоупотребљени од оних који им ништа добро не мисле.

– Уместо да мушки стане испред и каже ја сам одговоран, Ðилас је побегао из земље у иностранство и оставио ту децу на цедилу. Дакле, кад је густо, сви су разбежали, Ðилас у Лондон, сада је у Вашингтону, Сергеј (Трифуновић) у Америку, (Вук) Јеремић у Беч, све сами јунаци – рекао је Марковић.

Упитао је и каква посла имају “по белом свету” и да ли су отишли да траже подршку од својих пријатеља за рушење власти у Србији на улици.

– Није тајна да представници опозиције рачунају на подршку неких западних земаља да остваре своје циљеве, да дођу на власт у Србији без избора – рекао је Марковић.

Оставите Коментар