Након данашњег примитивно политикантског памфлета НКТ-а вјерујемо да је и посљедњем гласачу ДПС-а јасно да је овај неуставни партијски катетер уграђен у Мила Ђукановића како би се борио против Демократског фронта а не коронавируса, саопштено је данас из најјачег опозиционог субјекта.

„Ово квази медицинско митраљеско гнијездо Мила Ђукановића састављено од партијских љекара и високих функционера ДПС-а и СД- а огрезлих у непотизму и корупцији, управо представља примјер колапса здравственог система који се већ деценијама урушава због грамзивости и лоповлука дипломираних неспособњаковића, који би да је ово правна држава већ били на дугогодишњим робијама“, истакли су из ДФ.

Они су подсјетили на зараде које имају чланови НКТ, које је подсјетимо већ објелоданио ДФ, односно у оквиру дискусије Милан Кнежевић.

„Очигледно да је помињање мјесечне плате од 5000 евра Јевта Ераковића, директора КБЦ- а и члана Предсједништва ДПС-, плате од преко 3000 евра Бобана Мугоше дугогодишњег одборника ДПС- а и вишеструког директора ИЈЗ- а, Нермина Абдића одборника ДПС- а, директора Ургентног центра и на силу предложеног кандидата за Тринаестојулску награду, Ранка Лазовића брата од стрица Зорана Лазовића, истакнутог ДПС-овца и некадашњег првог човјека КБЦ- а, такође предложеног за Тринаестојулску награду, Сенада Бегића доказаног црквеномрсца и љубитеља антиамфилохијевских карикатура, и на врху пирамиде Милутина Симовића, експерта за вађење кенебека после кише и откуп говеда прије избора, толико било љековито, да су се потпуно разголитили у природној величини своје мизерности и полтронства Милу Ђукановићу“

Ово није, по њиховим ријечима, само став ДФ-а и већине грађана, већ стотина и стотина доктора, медицинских сестара и медицинског особља који на првој линији борбе са коронавирусом, уз мизерне плате од 300- 500 еура свакодневно ризикују животе, да би се партијски манекени из ДПС- а и СД- а, сликали на конференцијама неуставног НКТ-а, иако нису провели ни један минут са зараженим пацијентима.

И умјесто што окривљују Србију за своју неспособност и провинцијалне комплексе, боље би било да одговоре црногорској јавности зашто нису инсистирали да Мило Ђукановић након повратка из Белгије уради ПЦР тест на корону и буде у самоизолацију 14 дана као што то прописују опозиционим лидерима и обичним смртницима?

Такође би било веома значајно да одговоре црногорској јавности да ли је тачно као сто су то објавили поједини медији, да су министар спорта Млађан Јановић и потпредсједник КСЦГ Веселин Баровић заражени коронавирусом, да нису провели ни дана у самоизолацији и карантину, и да је након њихове посјете Бијелом Пољу број обољелих само за јучерашњи дан порастао на 25?

Да ли је тачно као што су објавлили поједини медији, да су таст и ташта Милутина Симовића такође инфицирани коронавирусом, а да први човјек НКТ- а ни дана није провео у самоизолацији, већ је као потенцијални преносилац вируса за потребе ДПС -а обилазио црногорске градове, и можда сијао корону као некад пшеницу у предизборним спотовима ове организоване криминалне групе.

„Јавност свакако интересује и да ли ће градоначелник Тивта Синиша Кусовац бити ухапшен због кршења мјера самоизолације и одласка на плажу као што је био ухапшен владика Јоаникије и седморица свештеника за дан Светог Василија Острошког? Оно што је сасвим извјесно, јесте да Мило Ђукановић, Веско Баровић, Млађан Јановић, Синиша Кусовац, Милутин Симовић, његови таст и ташта нису били на дербију, нити су били у Тутину, ни у Сјеници, а ни у Новом Пазару“, истакли су они.

А то значи да је корона све вријеме била у Црној Гори, и да грађани Тутина, Сјенице и Новог Пазара с правом сумњају да је КОВИД-19 увезен из Црне Горе за вријеме илегалних прелазака границе ради куповине гардеробе за матурске вечери, свадбе и бајрамске свечаности. А то даље значи да Црна Гора нема лабораторију за ПЦР тестове на коронавирус, тако да и не може утврдити ко је инфициран а ко није, зато ће у наредном периоду због општег колапса и одустати од даљих тестирања примјењујући шведски модел природне селекције. Ако ово није тачно, наводе из ДФ-а, позивамо НКТ да пред читавом црногорском јавношћу покаже лабораторију за ПЦР тестове на КОВИД-19, и како изгледа процедура тестирања једног потенцијално инфицираног грађанина. А сматрамо врло сврсисходним да објасне црногорским грађанима и колико је купљено покварених респиратора, а колико их се покварило за вријеме употребе, и да ли ће неко због тога сносити одговорност?

Такође позивамо чланове НКТ – а, да пошто по њиховим тврдњама нису примили “ни цента” од марта мјесеца, објаве своје платне листе, а исто ће урадити и лидери и посланици ДФ- а, да упоредимо ко је профитирао за вријеме пандемије, а ко је донирао у борби против коронавируса.

И на крају позивамо Мила Ђукановића да заједно са Милутином Симовићем одабере термин за телевизијско сучељавање са било ким из ДФ- а, да им све ово додатно образложимо као оптужницу црногорских грађана због тога што су злоупотребљавајући службени положај, заразили Устав, инфицирали читаву Црну Гору, и прикључили је на њихов покварени респиратор. Али да прије сучељавања донесу ПЦР тест да су негативни на КОВИД 19, пошто постоје удаљене сумње да су позитивни, закључили су из ДФ-а.

Оставите Коментар