На друштвеним мрежама се појавила слика на којој се заједно налазе Миша Вацић, председник Српске Деснице, Ана Гроздановић из Социјалистичке Партије Србије, за коју важи да је најлепша српска политичарка данашњице и кнегиња Јелисавета Карађорђевић, ћерка кнеза Павла Карађорђевића коју су комунисти били протерали из земље, али се затим вратила и између осталог била председнички кандидат 2004. године.

– Социјалистичка левица, Српска десница или аристократски Њено Краљевско Височанство књегиња Јелисавета. Из три угла су мисли упрте на добробит нам заједничке Србије. Разлике из прошлости треба да остану у прошлости, да се изучавају грешке, о њима слободно да се говори из тежње националном помирењу како је то Путин у Великој Русији успешно начинио- стоји у опису фотографије.

И пре уласка у високу политику, као вођа омладинског патритоског СНП 1389, Вацић је био окружен лепим женама о чему су и тада писали медији. Шта је била тема разговора и да ли следе неке нове коалиције или трансфери пред предстојеће изборе остаје да се види.

Leave a Reply