Члан Државног већа тужилаца Томо Зорић открио је детаље хапшења навијача Партизана блиског Вељи Невољи, Милоша Ђукановића.

“Дошао сам са другарицом Милицом Љубичић да се видим са тим човеком који је закупио стан код моје мајке”, прича Зорић и објашњава да је као и обично дошао због наплате кирије.

“Дошао сам по кирију и рачуне, не знајући да се ради о криминалцу, а већ у следећем тренутку га је ухапсила полиција. Не знам због чега, нити имам било какве везе са тим” прича он и закључује:

У Панчеву раније данас у друштву два државна тужиоца, ухапшен Милош Ђукановић из Панчева, навијач Партизана близак Вељи Невољи. Ђукановић се у тренутку хапшења налазио у друштву Томе Зорића, члана Државног већа тужилаца и Милице Љубичић, заменице Другог основног јавног тужиоца.

Овим поводом огласила се и Милица Љубичић.

“Шта да кажем? Пријатељ ме позвао на ручак и ништа више. Догодило се хапшење, а полицајци су нам се чак извинили”, прича за Републику Милица Љубичић.

“Полицајци су Ђукановићу чак и у џепу нашли рачуне које је требало да да мом пријатељу Томи Зорићу”, каже она.

Како је саопштио јуче МУП, ухапшено је 19 припадника организоване криминалне групе коју су предводили, како се сумња, Веља Невоља и Марко Миљковић, који су осумњичени за убиства, изнуде, отмице и диловање дроге.

Приликом претреса станова и других просторија које су користили осумњичени пронађени су предмети и трагови извршених кривичних дела.

Оставите Коментар